top of page
Wildlife Documentary

Vi har spændende TV-pakker til enhver smag

- og mange muligheder til dem

TV-pakker

Du kan se kanalerne i vores tre TV-pakker ved at klikke på den enkelte pakke Til alle TV-pakkerne tilbyder vi vores gratis streamingtjeneste PlayMaker, som du blot skal aktiverer for at kunne tage din TV-pakke med dig overalt - i sommerhus, på ferie, eller, eller. Det er kun fantasien - samt adgang til internettet - der sætter grænser.

PlayMaker og tilkøbskanaler

Hvis du vælger at bruge PlayMaker til at se din TV-pakke med, så har du mulighed for at skræddersy din TV-pakke. Her kan du vælge tilkøbskanaler, så du kun betaler for de kanaler du vil se. Du kan læse mere om tilkøbskanaler og PlayMaker her:

Playmaker.png

2-produkters medlemsrabat

Hvis du allerede er kunde hos os - og ønsker at få endnu et produkt hos os, får du vores medlemsrabat som dobbeltkunde og sparer 49 kr. pr. måned. I priseksemplet kan du se, hvad du kan spare som dobbeltkunde hos Stege Net.

 

Priseksempel: 200/50 Mbit + TV-grundpakken

Grundpakken (22 TV-kanaler)       140 kr. pr måned (inklusiv medlemskontingent)

200/50 Mbit internet                      218 kr. pr måned          

Total                                                      358 kr. pr måned

Medlemsrabat                              - 49 kr. 

Pris inkl. medlemsrabat:         309 kr. pr. måned

 

Du kan se vores internethastigheder og priser herunder. Klik på den hastighed du ønsker og send os en mail med  navn, adresse og telefonnummer - så har du lynhurtigt og stabilt internet inden for en uge.  

Bliv kunde

Bliv kunde allerede i dag, så er du på inden for en uge. Du kan enten ringe til os på 44 40 47 80, så hjælper vi dig - eller du kan udfylde formularen her: Bliv kunde

Bundbar-1920x400.jpg

Vores dækningsområde er Stege og dele af Ulvshale. Du kan se de eksakte områder her Dækningskort.

Værd at vide om Stege Net:

Vi tilbyder gratis email til vores internet kunder

Hvis du er internet kunde hos os, tilbyder vi gratis email (xxxx@stegenet.dk). Hvis du gerne vil have en @stegenet.dk mail, kan du kontakte os på 44 40 47 80 (tryk 1 for tekniker)

Vi har hurtig lokal support alle dage fra 08:00 til 20:00

Hvis du har spørgsmål, eller andet, kan du komme i kontakt med os alle dage fra 08:00 til 20:00 på telefon 44 40 47 80 - modsat mange andre udbydere, har vi ikke telefon-køer og lange ventertider.

Er i tvivl om noget, kan du altid ringe til os på 44 40 47 80

bottom of page