top of page
russisk rubel

Mere for pengene

Vi giver dig samlet set mere for pengene!

Stege Net er en non profit forening, med tryk på forening, som ikke skal tjene penge til aktionærer eller lignende. Vores primære opgave, er at sørge for, at du og din husstand får det bedste og billigste TV og Internet løsning med tilhørende services.

I bestyrelsen er der stor fokus på hele tiden at vedligeholde og udvide vores kabelnet, samt leve op til de krav der stilles til levering af stabile og prisbillige TV, Internet og telefoniløsninger og services.

Vi har derfor i dag, et stabilt og driftssikkert net, og leverer TV, Internet og telefoni til nogle af de bedste priser på markedet.

Derfor skal du vælge Tv fra Stege Kabelnet
Du kan vælge mellem fire forskellige faste tv-pakker og kan se tv-kanaler på alle tv i alle rum, helt uden brug af bokse eller andet ekstraudstyr.

Du får det bedste og bredeste udbud af tv-kanaler – lige fra TV3, DR og TV 2 til Eurosport, Discovery Channel og Disney Channel. Og de fleste af kanalerne sendes i HD kvalitet, ja i skrivende stund har vi faktisk 64 kanaler i fuldpakken.

Med tv fra Stege Kabelnet får du kort og godt:

 • Danmarks bredeste udbud af tv-kanaler i tre valgfrie pakker
   

 • Tv uden brug af digitale bokse eller andet ekstraudstyr (enkelte pakker kræver ekstraudstyr)
   

 • De fleste tv-kanaler sendes i HD kvalitet
   

 • Mulighed for at se forskellige tv-kanaler på forskellige fjernsyn samtidigt
   

 • Ingen parabol eller antenne på taget
   

 • Tv til en rigtig god pris (se priser)

Internet/Bredbånd
Vi køber selv vores Internet, fordi det giver dig den bedste pris. Vi har måske Danmarks bedste pris på en 200/50Mbit forbindelse til kun 218,- pr. måned*, og det er inkl. Modem med trådløs router, og mulighed for din egen personlige post@stegekabelnet.dk mailadresse.  Læs mere

Alt du behøver, er et kabel-tv-stik i væggen en gang for alle. Så er du sikret et stabilt tv-signal i mange år fremover.

Telefoni og mobiltelefoni
Gennem vores samarbejde med Evercall, tilbyder vi vores medlemmer både fastnet- men også mobiltelefoni, til nogle af markedets bedste priser. Læs mere

 

Du har medbestemmelse – og du sparer penge
Når du er medlem af Stege Net, har din mening værdi. Du er en del af en lokal forening, hvor du som medlem har indflydelse på, hvordan vores tv-udbud skal se ud.

Som forening skal vi ikke tjene penge på at levere tv til dig, og derfor kan vi også love dig, at du får rigtig meget tv og bredbånd for pengene hos Stege Net.

* Hvis du er kunde hos os i forvejen, sparer du medlemskontingentet og får 200/50 Mbit til kun 169 kr. pr. måned.

bottom of page